tag:blogger.com,1999:blog-6101515599542260642.post3958384178668306290..comments2024-01-25T13:10:46.480+02:00Comments on הבלבוסטה: קורס בישול - פירות יםהבלבוסטהhttp://www.blogger.com/profile/11644853833714207930noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6101515599542260642.post-83787792862256339102009-01-17T23:25:00.000+02:002009-01-17T23:25:00.000+02:00מממ...נראה טעים!מממ...נראה טעים!Shirihttps://www.blogger.com/profile/01564656695200364023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6101515599542260642.post-23549463453631793892009-01-07T07:38:00.000+02:002009-01-07T07:38:00.000+02:00ממש חוויה לקרוא את סיכומי השיעור שלך :-) התמונות, ...ממש חוויה לקרוא את סיכומי השיעור שלך :-) התמונות, השיתוף, התחושות, יופי של דבר! לי יש גישה שאומרת שאם אכלת משהו חדש וזה לא היה טעים, זה לא בהכרח אומר שאתה לא אוהב את זה אולי פשוט לא אכלת משהו מספיק איכותי ואולי היה יום רע לשף ועוד כהנה וכהנה נסיבות מקילות, אני אומרת שתמיד כדאי לנסות שוב! כשהכרתי את בעלי לפני 20 שנה הוא לא הסכים לאכול סושי כי היתה לא חוויה ראשונית לא טובה, מאז זרם שפע סושי בקיבתו :-)הניק זיקוקית תפוסhttps://www.blogger.com/profile/03862490930842490547noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6101515599542260642.post-70446040552432682952009-01-07T06:13:00.000+02:002009-01-07T06:13:00.000+02:00מימס, אכן רוטב עגבניות. העגבניות הושחמו בתנור ונט...מימס, אכן רוטב עגבניות. העגבניות הושחמו בתנור ונטחנו עם תבלינים וחומץ. משהו כמו גספצ'ו.<BR/><BR/>התמונה לא עברה עריכה, אם את תוהה לגבי זה. זה הצבע האמיתי שהתקבל בשיעור.הבלבוסטהhttps://www.blogger.com/profile/11644853833714207930noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6101515599542260642.post-77366868387486838712009-01-06T23:49:00.000+02:002009-01-06T23:49:00.000+02:00רוית הכל נראה יאמי יאמי.את בטוחה שהתמונה של הקלמרי...רוית הכל נראה יאמי יאמי.את בטוחה שהתמונה של הקלמרי ברוטב עגבניות צרובות ? הרוטב לא אמור להיות משהו לכיוון אדום?-מענייןAnonymousnoreply@blogger.com