תוויות

יום שבת, 18 באוקטובר 2008

נסיון כושל...והמלצה חמה...

אפיות רבות היו במהלך ימי החג האחרונים...ושלא תחשבו שההזמנות פסקו! עדיין יש עוד חג אחד. (אצלנו חוגגים הכללללל).
לצערי אין לי תמונות מכל מה שנאפה. עם זאת, הצלחתי למצוא כמה תמונות להראות...

אז נתחיל עם ההמצלה החמה.
למתכון זה אין לי תמונה, אבל אחרי שני נסיונות מוצלחים ומחמאות רבות, אני יכולה לאמר שזה מתכון מנצח.
המתכון הועלה ב - ynet במסגרת כתבה - מדריך עוגות תפוחי עץ.
שימו לב לעוגה הגבינתית - עוגת גבינה בחושה עם תפוחים וקראמבל.
זו לא עוגת גבינה טיפוסית. אם לא תגלו שיש גבינה בעוגה, האורחים לא ירגישו ורק יציינו שיש בה משהו מיוחד שהם לא מממש יודעים להגיד מה...

לאכזבה... יש לי תמונות.
ניסיתי להכין מתכון של עוגיות חמאה מהספר של קרין גורן, סודות מתוקים- עוגיות בוהן.
במתכון יש גם שמן (בנוסף ל - 100 גרם חמאה) וזה ממש הרס, לטעמי, את מרקם העוגיות. הן מתפוררות בקלות רבה מדי, והשקע המיוחד למילוי, ברח לו אי שם באפייה למרות שהוצאתי 10 דקות אחרי תחילת האפייה (כפי שמומלץ במתכון) לחידוש השקע.
עם זאת, אני חושבת שיצאו תמונות יפות, אז לפחות זה שווה שיתוף.













ולסיום, תמונה של סינבון נאפה בתנור





בתיאבון וחג שמח לכולם.