תוויות

יום ראשון, 6 בדצמבר 2009

סופשבוע חברתי ויצירתי....

סופשבוע האחרון היה עמוס באופן מיוחד....

הכל התחיל מתחילת השבוע, בו התחייבתי למסור את האלבום הראשון לבת המצווה.

אומנם, אני עובדת עליו כבר די הרבה זמן, אבל איכשהו רוב העבודה נותרה לסוף....ובמיוחד ההחלטה איך הכל יאסף לאלבום.

בסופו של דבר, הכל תם ונשלם, והתקבל אלבום שאפילו אני גאה בו.

האכזבה היחידה, זה הצילום של האלבום....

אחרי כל כך הרבה השקעה, לא היה לי רגע אחד לצלם אותו כמו שצריך.


הצצה קלה לכריכה, ומבטיחה להקדיש פוסט שלם להצגתו ותיאור תהליך העבודה.




כבר ביום חמישי, היינו בדרכנו למרכז.

הוזמנתי על תקן מבשלת למסיבת יום ההולדת של האחיינים שלי.

ומה בתפריט - אוכל הודי.

מיום חמישי בלילה עד יום שישי ב - 20:00 בערב, עמלתי במטבח בהכנת תפריט מגוון, עשיר וחריף :).


מה היה בתפריט?


אין הבחנה הין מנות ראשונות, עיקריות או אפריטיף....

הכל מוקם על השולחן, וכל מה שהיה להגיד זה Dig in....


סמוסות עם צא'טני כוסברה, קבבונים על שיפוד עם רוטב יוגורט(מנת הדגל מספר 1, לטעמם של האורחים) , צ'יקו טיקה מאסלה, תבשיל כבש, טלה טחון עם אפונה ותבלינים ארומטיים (מנת הדגל מספר 2, לטעמם של האורחים), Chana masala (חומוס מבושל), Aloo Gobbi(תפוחי אדמה וכרובית), אורז עם צימוקים וקשיו,Daal makahani (עדשים), נאן וצ'פאטי.

תמונות מהמנות לצערי לא היו....אבל הטעמים נשארו בפה...

זה כל כך מבאס, שכל ארוחה שאני במטבח, פשוט לא זוכה לצילומים....




בשיא ההכנות....






צלחת הסמוסות נערמת....




הארוחה נחלה הצלחה....ואני נותרתי ללא כוחות בכלל.

נראה לי שאחרי ארוחה זו אני מכריזה בזאת!

ארוחה הבאה בבית החדש ובמטבח שלי בלבד!

זה כל כך קשה להסתדר במטבח לא שלך, במיוחד אם יש לך סטנדרטים מסויימים ותנאי עבודה ללא פשרות.

מזל שהבאתי איתי את המשקל והסכינים....



בשבת, נפגשנו עם חברים לפיקניק "הפתעה".

החברים שלנו לקחו אותנו ל"גבעה" בבני ציון באיזור השרון.

זו אינה גבעה טבעית בטבע, אלא מעשה ידי אדם, כחלק מטישטוש של חירייה.

המקום היה ממש נחמד, פסטורלי, וכמעט שקט, לולא הג'פים והטקטרונים באיזור.


תמונות אווירה מהפיקניק.












וכמובן, הגבר שבחיי...




שבוע טוב לכולם :)