תוויות

יום שלישי, 10 באוגוסט 2010

רגע לפני הסוף... מתחיל להיות מעניין

כן, אני עדיין פה, "עלגלה", "בשלה" או כל תואר שרק תרצו לתת לאישה בחודש תשיעי.

אבל אם תשאלו אותי, אני לא מחכה שהוא יצא. למרות החום והכבדות אני רוצה שהוא ישאר שם בפנים, בועט ולפעמים אף מתעלל....עד הרגע האחרון.

אני יודעת שלא הפגנתי נוכחות כזאת מרשימה במהלך החודשים האחרונים ואני מצטערת על כך. באמת שרציתי, פשוט לא יצא...

עם זאת, אני בטוחה שהמצב הולך להשתפר כי יש לי הרבה מה להראות ומה לספר .



אני אתחיל עם אירוע אליו הוזמנתי כבלוגרית.


אני חייבת לציין שזה די הפתיע אותי כל העניין הזה. אחרי שנתיים בהם תיחזקתי 2 בלוגים, זכיתי או לפחות נחשפתי לעובדה שיש הכרה לבלוג שלי מעבר למספר בנות שג'וק התפירה וה - Scrapbooking דבק בהם.



אז כפי שהתחלתי לספר, הוזמנתי לאירוע של אל גאוצ'ו בו הציגו לנו סדרת מוצרים חדשים שעומדים להיות מושקים בזמן הקרוב בסופרים.


לדעתי, זהו רעיון שיווקי נהדר לשתף פעולה עם בלוגרים, וממש מצא חן בעיני העניין.


עד כדי כך, שהגעתי בשביל לזה עד לתל אביב, וגררתי איתי את איציק לחגיגה. האמת זה לא היה כל כך קשה, אחרי שהוא שמע שזה כולל ארוחה ואפילו מתנה :).

אז מה היה שם? ומהיא אותה סידרה?

קצת נתונים טכניים.....

רשת מסעדות אל גאוצ'ו מביאה לשוק הבשר בישראל סדרת מוצרי בשר פרימיום תחת השם "אל גאוצ'ו" אשר תשווק במקפיאי רשתות השיווק ובסופרמרקטים בכל רחבי הארץ.

הסדרה כוללת 5 מוצרים ייחודיים מ - 100% בשר המגיע הישר מארגנטינה - קציצות, המבורגר, קבבונים, צ'וריסוס ואנטריקוט.


בניגוד לשאר בשרי ה"על האש" הקפואים, מוצרים אלו אינם מעובדים! והם 100% בשר.

מוצר זה הינו מוצר המשווק בשיתוף עם חברת "נטו".

ואחרי שברור על מה מדובר, אני יכולה לחלוק עמכם חוויות מהטעימות השונות ומהאירוע בכלל.


הארוע אומנם התקיים בת"א, אבל איך שנכנסנו למקום היה אפשר לרגע לחשוב שאכן הגענו לחווה אמיתית.

היה חציר בכל מקום ואפילו סוס.

הפריז'ות (המנגלים הדרום האמריקאיים) מוקמו ועליהם נתחי בשר ענקיים לאסדו. ממש תאווה לעיניים...

מלצרים הסתובבו עם טעימות מהמנגל.

אני ואיציק מאוד אהבנו את הקבבים והצו'ריסוס וכמובן את האמפנדות. אך התאכזבתי לגלות שהאמפנדות הם לא חלק מהמוצרים המשווקים.





אחרי מינגלינג קצר, זימינו אותנו להצגת המוצרים בידי מנכ"ל אלגאוצ'ו.

הוא הציג את הרעיון השיווקי ואת המוצרים. הסביר את היתרונות של הבשר על בשר טרי מגבעות הגולן, ואף חשף בפנינו מוצרים נוספים שעומדים להיות משווקים בזמן הקרוב...לכל אוהבי הצ'ימצ'ורי, יש למה לחכות.

נפתח פאנל חופשי לשאלות ומיד אחרי זה הוזמנו לבחור בשרים היישר מהמנגל.



ניסיתי לטעום מהכל, והכל היה טעים, אבל לא הייתי קוראת לעצמי קרניבורית בנשמה, כך שאת הדיעה שלי הייתי לוקחת בערבון מוגבל.

מה שכן, אני קצת בספק לגבי כל עניין המוצרים הקפואים.

אני בטוחה שבהשוואה לשאר המוצרים המעובדים במקפיא, לא יכול להיות טוב יותר.

אבל למי שמכין הכל מהבסיס בבית, קצת קשה לקנות קציצה מוכנה במקפיא.

ומי שמכיר אותי, יודע שאני מכינה הכל החל מציר עוף ועד המנה המורכבת ביותר.

יש משהו מספק מחיבור כל המרכיבים ביחד החל מהבסיס ומשחק עם הטעמים.


אבל למי שכן רואה את עצמו כקניין של בשר "על האש" קפוא, אני ממליצה בחום על הקבבים והצ'וריסוס, הם באמת היו טעימים ומפתיעים בטעמם.


ואם כבר על ארגניטינה עסקינן, ראיתי לנכון לשתף בקצת תמונות מגרות הישר מארגנטינה.

אם יש משהו שהארגנטינאים טובים בו זה בשר ואירוח מכל הלב.

לפני 3 שנים חזרנו מטיול ארוך, בן השאר ארגנטינה.

נחשפנו שם לכל המטעמים שיש לארגנטינה להציע. החל משוקולדים, גלידות ועד לגולת הכותרת - בשר. והמון בשר.....

וטרי הישר מהמדף במקרר שבסופר.

באמת חבל שאני לא אכלנית כזו גדולה של בשר, אבל איציק התענג על כל חתיכה שהשארתי בצלחת.



כשאצלנו בארץ יוצאים לטיול מאורגן, הכי הרבה נותנים איזו חמגשית או סנדוויץ...לעומת זאת בארגנטינה, בקלות פותחים מנגל מאולתר ומכינים לכולםםםםםם סטקים עסיסים.


From Jeeps day Trip



From Jeeps day Trip


ומי לא מכיר את מסעדת דון אלברטו בברילוצ'ה ?!




והדבר האהוב עלי - אמפנדות....

ביום האחרון שלנו בארגנטינה זכיתי להשתתף בערב בו הכנו אמפנדות לרוב עם מילויים שונים ומעניינים. חלקם מטוגנות וחלקם אפויות. פשוט טענוג לחיך.






ולמי שמעוניין לראות או לקרוא על חוויות נוספות מארגנטינה מוזמן להיכנס לבלוג הטיול שלנו.
ארגנטינה


עד כאן אוכל, ודיבורים...מקווה שלא עשיתי אתכם רעבים מדי...

מקווה בימים הקרובים לשתף בכמה יצירות שהכנתי לאחרונה.

אפילו את עצמי הפתעתי ביכולת לשבת רצוף על התחת עם הבטן תקועה לקצה של השולחן :) וליצור ....


סופשבוע נעים וקריר (בתקווה) לכולם.