הכנת עוגיות מכונה מרוקאיות (לא מכירה את השם, אל עף היותי מרוקאית. אמא, את מוזמנת להגיב לציין את השם).
המתכון מבוסס על מתכון של קארין גורן עם מספר שינויים שהכנסתי.
המתכון:
850 גרם קמח
1 מחמאה (אל תתפטו להשתמש בחמאה, הטעם המוכר והידוע מגיע מהמחמאה) מומסת
1 כוס שמן
1 כוס תפוזים
3/4 כוס סוכר
20 גרם סוכר וניל (2 שקיות)
20 גרם אבקת אפייה (2 שקיות)
1/2 כוס שומשום
1/2 כוס קוקוס
לערבב את הכל בקערה על לקבלת בצק מבריק ורך. (לא לערבב יותר מדי).
עכשיו כל מה שנותר, זה הרבה סבלנות ולהוציא עוגיות מדוגמות ממכונת הבשר שלכם בצירוף עם מכשיר צורות.
אפייה ב - 170 מעלות 20 דקות עד להזהבה.
לצנן ולשמור בקופסא אטומה.
יוצאת כמות אדירה, אבל תאמינו לי שזה מתחסל בדקה....
נראה באמת טעים. אנסה לאפות בקרוב
השבמחקיהודית
עכשיו ראיתי שכתבת על השומשום והקוקוס :)
השבמחקתודה על המתכון.